Moeders informeren Moeders informatie

Moeders Informeren Moeders

Als je moeder wordt verandert er een heleboel. Of het nu je eerste kindje is of je hebt al meerdere kinderen, omdat ieder kind anders is kan de verzorging en opvoeding vragen oproepen. Niet iedereen heeft familie of een goede vriendin in de buurt waar je dit mee kunt bespreken. Je loopt ook niet altijd even gemakkelijk het consultatiebureau binnen voor allerlei kleine vragen. Als aanvulling op het consultatiebureau is er daarom het programma ‘Moeders Informeren Moeders’ (MIM).

Iets voor jou?
Samen met een collega moeder bespreek je alledaagse vragen en deel je ervaringen die iedere moeder heeft. Deze gedeelde en herkenbare ervaringen laten je extra genieten van de leuke kanten van het moeder zijn. Als je je aanmeldt voor MIM (dit is gratis) krijg je een maatje die regelmatig bij jou langs komt of samen met jou en je kind erop uit gaat. Samen maak je afspraken over de frequentie van jullie ontmoetingen. Alles wat je met haar bespreekt blijft natuurlijk vertrouwelijk.

Ervaringsverhalen
Benieuwd hoe het is om mee te doen aan MIM? Hier lees je een ervaringsverhaal van een jonge moeder die met haar kindje meedoet aan MIM. De ervaringen van een vrijwilligster van MIM lees je hier.

Meer weten over MIM
het CJG biedt het programma MIM in:

  • Ermelo : m.vandersnee@cjgnoordveluwe.nl

Heb je interesse? Je kunt per mail contact opnemen met de MIM coördinatoren, bellen met de Zorgcentrale via 0900 88 33 (24 uur per dag, 10 cent per minuut) of het bespreken op je consultatiebureau. Alvast meer weten: in onderstaand filmpje en onze flyer vind je ook veel informatie.

Moeders Informeren Moeders. Iets voor jou? on Vimeo