Kom jij ons CJG versterken door samen met ons verder te bouwen?

Het CJG is er voor alle vragen op het gebied van opvoeden, opgroeien en gezondheid. Wij ondersteunen daarbij zo kort als kan en zo lang als nodig. Wij zijn het aanspreekpunt voor professionals en ieder ander die betrokken is bij dit soort vragen en je kennis nodig hebben. Het familiegroepsplan is de basis van ons handelen. De Jeugd- Gezinswerker kan methodisch én getransformeerd werken, heeft kennis over de ontwikkeling van kinderen en het begeleiden van ouders en ieder ander die betrokken is bij deze ouders/gezinnen. Daarbij ontwikkelt de jeugd- en gezinswerker zich tot een gespecialiseerde generalist op verschillende thema’s, zoals kinderen en echtscheiding, groepstrainingen, enzovoorts. Wanneer specialistische hulp moet worden geregeld kom je samen met ouders/opvoeders tot een passend plan waarvoor je dan een verleningsbesluit moet kunnen schrijven. Ook heeft het CJG een preventietaak binnen de gemeente. Wij zetten daarvoor naast jeugd- en gezinswerkers, de jeugdgezondheidszorg van Icare en GGD in. Wij werken samen-organiserend en hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om goed werk te leveren aan onze cliënten. Daarbij geven wij de gezinnen eigen regie. En dat geldt ook voor jou!

Centrum voor Jeugd en Gezin gaat meer inzetten op preventie en het bieden van jeugd- en opvoedhulp in gezinnen.

Daarom gaan wij uitbreiden en versterken en zijn wij op zoek naar

Enthousiaste Jeugd- Gezinswerkers

Opleidingsniveau HBO (SPH, MWD, hbo-pedagogiek), post HBO – IAG is een pré

Die met ons onze ambitie waar willen maken!

Aanstelling: Een jaar contract, met uitzicht op een vast contract

Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk

Werkervaring:

 • Ruime ervaring binnen het jeugddomein en gedegen kennis van ontwikkeling van kinderen en jeugdigen en het ondersteunen van gezinnen is een pré! Liefst ook met ervaring met (complexe) echtscheidingen.
 • Uitvoering van gezinsbegeleiding en behandeling, pedagogische en psychologische jeugdhulp van ondersteuningsplan tot nazorg, zowel behandeling als begeleiding.

Overige vereisten:

 • Je hebt een cliëntgerichte werkhouding, je bent transparant, open en staat open voor ideeën van anderen en bent nieuwsgierig naar hun beweegredenen.
 • Je kunt zelfstandig werken, je hebt een resultaatgerichte houding.
 • Je bent in staat om in een dynamische omgeving te werken omdat de omgeving voortdurend in beweging is.
 • Je bent in staat om mee te bewegen in veranderingen en hierin actief een rol te spelen.
 • Je bent analytisch en je bent bereid om collega’s te helpen de goede dingen te doen en te doen wat nodig is
 • Je hebt ervaring met de doelgroep.
 • Je hebt kennis van behandelmethodieken.
 • Je beschikt over empathisch vermogen, een stevige persoonlijkheid, stressbestendigheid, zelfreflectie, initiatiefrijkheid en het vermogen een teamspeler te zijn.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid t.b.v. het rapporteren over de jongeren
 • Je beschikt over rijbewijs B
 • Registratie in Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of de bereidheid hebben de registratie te behalen
 • Wij vragen jou een recente Verklaring Omtrent Gedrag aan te leveren.

Werkdagen: Je hebt de ruimte om in overleg met je team je agenda in te vullen; thuiswerken kan als de werkzaamheden dit toelaten.

Standplaats: We zoeken voor alle locaties nieuwe collega’s (Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek)

Werkgever: Stichting Jeugd Noord Veluwe (één van de drie CJG-partners)

De Stichting Jeugd Noord-Veluwe hanteert de cao Jeugdzorg. Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je volgens cao Jeugdzorg ingeschaald in salarisschaal 9 minimaal € 2.603,56 en maximaal € 3.888,56*. De cao Jeugdzorg kent zowel een vakantie- als eindejaarsuitkering. We bieden een deskundig en enthousiast samen-organiserend team met leuke collega’s, een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, in een functie met veel variatie en mogelijkheden om je deskundigheid te vergroten. Je wordt naast je primaire werkzaamheden betrokken bij de in- en externe ontwikkelingen binnen de organisatie en het werkveld. Je participatie in project- en werkgroepen wordt erg gewaardeerd.

Heb jij belangstelling voor deze functie, stuur dan je CV en motivatie uiterlijk 10 januari naar Hilde Tempel (directeur/bestuurder Stichting Jeugd Noord-Veluwe) via sollicitatie@cjgnoordveluwe.nl

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 13 en vrijdag 14 januari.

*Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.