Ik heb een vraag
Adresgegevens
Dokter van Dalelaan 12
3851 JB Ermelo
0341 – 799 909 Contact Ik heb een vraag
straatnaambordjes CJG Ermelo straatnaambordjes CJG Ermelo

Actueel


Nieuws

op1
goede jeugdhulp maak je samen! Dialoogsessie / ronde tafel bijeenkomst
Lees meer
De Week van de Opvoeding  2018
opvoeden is samenspel ontmoetingsavond 2 oktober
Lees meer
Opbergen
Blog september // Minder speelgoed zorgt voor meer speelplezier! Veel ouders lopen tegen de hoeveelheid speelgoed aan. Waar doe je goed aan? De oplossing zit niet in de aanschaf van extra kasten..
Lees meer
bieb
Voel Je Goed omdat het moet! Veel mensen hebben overgewicht in Ermelo pakken we dit aan! Veel mensen lachen het weg en zijn er niet gelukkig mee en voelen zich niet goed. Vanaf 1 januari zit de verandering van de leefstijl in het basispakket omdat de overheid mensen wil helpen. Wil je niet wachten en wil je weer echt lachen? Pak dan die kans tot verandering en ga naar Pinel. Het Taalhuis Noordwest-Veluwe organiseert vanaf 2 oktober een tien weken durende cursus. In een heldere en makkelijke taal leer je hoe je je beter kunt gaan voelen.
Lees meer
De Week van de Opvoeding  2018
Ontmoetingsavond voor ouders en beroepskrachten Dinsdag 2 oktober 19:00 - 22:00 • De Dialoog - Ermelo Kinderen ontwikkelen zich beter als ouders en beroepskrachten uit het onderwijs, CJG, peuterspeelzalen, etc. goed contact met elkaar hebben en samenwerken. Dit kan op veel verschillende manieren. Hoe? Dat willen we graag met jou ontdekken in diverse workshops over opvoedstress, de online wereld en Social Media. Maak een verdieping in opvoeden en ouderschap!
Lees meer
cadeau voor gescheiden ouders
Cadeau voor alle gescheiden ouders van Nederland Op vrijdag 14 september 2018, de Dag van de Scheiding, geeft Villa Pinedo aan alle gescheiden ouders de online training 'Communicatie' cadeau. Omdat we alle ouders de kans willen geven op een manier te communiceren waarbij hun kind centraal staat.
Lees meer
promo
Neem een kijkje bij het CJG Jongere met ambities maakt promotiefilmpje voor het CJG
Lees meer
Blog erkenning
Blog: Erkenning Een vriendinnetje tegen onze dochter: mijn tand is er van de zomer uit gegaan. Ik denk dat ik ook pas in de zomer weer een nieuwe krijg…de logica van een kind.
Lees meer
banner meisje bellenblaas bos.jpg
Met je kind de zomer door Het einde van school nadert en vaak ben je als ouder die laatste weken druk met schoolreisjes, rapportgesprekken, juffendag of de wandelvierdaagse.
Lees meer
Drinkwater
Meer water en minder limo: 5 tips hoe je kinderen beter water kunt leren drinken We weten eigenlijk allemaal wel dat het beter is om je kinderen niet de hele dag pakjes of bekers sap, limo en zuiveldrank te geven maar water te laten drinken. Vooral omdat ze daardoor veel te veel suiker binnen krijgen. Wist je bijvoorbeeld dat er gemiddeld in 1 pakje sap 5 suikerklontjes zitten?
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 – 799 909 of stel hier je vraag