Ik heb een vraag
Adresgegevens
Dokter van Dalelaan 12
3851 JB Ermelo
0341 – 799 909 Contact Ik heb een vraag

Actueel

Op donderdagavond 22 maart is er een gratis film theatervoorstelling georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin en alle scholen van het voortgezet onderwijs, die gaat over “Seksuele diversiteit en Respect”.

Geachte ouders/verzorgers/professionals,

 

Op donderdagavond 22 maart is er een gratis film theatervoorstelling georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin en alle scholen van het voortgezet onderwijs, die gaat over “Seksuele diversiteit en Respect”. Een grote groep jongeren uit Harderwijk heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om een mooi en leerzame voorstelling in elkaar te zetten. De voorstelling van 22 maart is bedoeld voor ouders/verzorgers, docenten , hulpverleners of andere geïnteresseerden. In dezelfde week zullen alle leerlingen uit de eerste klassen van het voortgezet onderwijs dezelfde voorstelling bijwonen.

Tijdens de voorstelling worden door middel van film, theater, dans en muziek de thema’s Seksuele diversiteit en Respect onder de aandacht gebracht. De doelstelling van deze voorstelling is om jongeren bewust te maken van zaken die er op dit moment spelen rondom deze thema’s, om hier vervolgens ook met elkaar over in gesprek te gaan.

Ook tijdens de voorstelling van 22 maart is het de bedoeling om hier met jullie als ouders, verzorgers, professionals en andere geïnteresseerden over in gesprek te gaan. Na de voorstelling is er een panel aanwezig die vragen die er zijn te kunnen beantwoorden. Het panel zal bestaan uit, een schoolmaatschappelijk werker, een jongerenwerker en een ervaringsdeskundige op het gebied van seksuele diversiteit.

 

In de bijlage vinden jullie de flyer met daarop alle praktische informatie.

 

De voorstelling is gratis maar aanmelden is verplicht er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

 

Voor aanmelden en meer informatie kunt u terecht bij Rico Smit van het Centrum voor Jeugd en Gezin, tel 0613968246 en r.smit@cjgharderwijk.nl

Nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 – 799 909 of stel hier je vraag