Ik heb een vraag
Adresgegevens
Dokter van Dalelaan 12
3851 JB Ermelo
0341 – 799 909 Contact Ik heb een vraag
straatnaambordjes CJG Ermelo straatnaambordjes CJG Ermelo

Actueel


Nieuws

logo leefbaarheidsteam Ermelo
Opa's & Oma's en gezinnen gezocht Opa en Oma project brengt gezinnen en oudere samen
Lees meer
cursus: beter Nederlands leren voor Polen
cursus: beter Nederlands leren voor Polen
Lees meer
Ermelo bibliotheek
Kom in de meivakantie naar de Digital Hangout en maak je eigen zenuwspiraal! Kun jij zonder te bibberen het einde van de spiraal bereiken? Iedereen kent hem wel: de zenuwspiraal waarbij de spelers de kronkelende staaf met een kleine ring moeten volgen, zonder de staaf te raken. Een vaste hand hebben is hierbij van groot belang. Kom in de meivakantie zelf het behendigheidsspel met een zenuwdraad maken in de Digital Hangout in de Bibliotheek!
Lees meer
geeltje
WIJ ZOEKEN JOU !!
Lees meer
MUD 2018
Digitaal speelkwartier voor peuters en kleuters Van zes tot en met dertien april zijn de Media Ukkie Dagen. De allerkleinsten weten hun weg in de digitale wereld razendsnel te vinden. Dreumesen, peuters en kleuters swipen zo naar hun favoriete filmpjes en apps. Maar, mediavaardig maakt nog niet mediawijs. Dit jaar staat de campagne in het teken van mediawijsheid van jonge kinderen. Want, hoe doe je dat, je kinderen mediawijs gedrag aanleren? En wat kun je jouw dreumes, peuter en kleuter nu al leren over het omgaan met media? Het thema dit jaar is dan ook: ‘Dreumesen, peuters en kleuters mediawijs?’
Lees meer
Weektegenpesten
uitnodiging jonge mantelzorgers 6 t/m 12 jaar van harte welkom
Lees meer
Blog: Op school praten over seksualiteit… Is dat echt nodig?
Blog: Op school praten over seksualiteit… Is dat echt nodig? Als je als ouder met je kind praat over seksualiteit, is dat goed voor je kind. Dat is in ieder geval wat onderzoek laat zien. Tegenwoordig is het zo dat ook de basisschool verplicht aandacht moet geven aan seksualiteit. Maar dat kan best even wennen zijn.
Lees meer
straatnaambordjes CJG Ermelo
Wat doet een Jeugd- en gezinswerker zoal? Inge vertelt
Lees meer
bibliotheek nwv
Taalhuis Noordwest Veluwe zoekt taalvrijwilligers Het Taalhuis Noordwest Veluwe is op zoek naar taalvrijwilligers. Als taalvrijwilliger ondersteunt u iemand één-op-één of in een klein groepje bij het leren en oefenen van de Nederlandse taal. De activiteiten en verdere begeleiding vinden in overleg plaats in de Bibliotheek of andere openbare ruimte.
Lees meer
logo positief opvoeden
Omdat een oppasbaantje soms best wat van je vraagt Haal je Oppasdiploma!
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 – 799 909 of stel hier je vraag