3_vriendinnen_koffie 3_vriendinnen_koffie

Cursussen

We geven regelmatig cursussen over alles wat met opvoeden en opgroeien te maken heeft. Bijvoorbeeld over hoe je met emoties van je pittige peuter of puber omgaat. En voor kinderen en jongeren die lekkerder in hun vel willen zitten. Meedoen is meestal gratis.

VRIENDEN voor het leven (maart 2024)

Stel je voor dat je een spreekbeurt moet houden en dat niet durft, of dat je stress krijgt als je een keuze moet maken. Elke dag kom je wel dingen tegen die moeilijk of spannend zijn en die je misschien het liefste uit de weg gaat.. Herken je dit? Dan kan onze VRIENDENtraining jou helpen!

Voor ouders
Positief opvoeden

Opvoeden is leuk maar soms ook lastig. Wat doe je als je kind slecht luistert? Driftig of juist verdrietig is? Deze opvoedcursus geeft je dé tips.

Voor ouders
Baby in zicht (Individueel)

Een baby! En dan?! De eerste levensjaren van een kind zijn heel belangrijk voor de band (hechting) tussen jou en je kind.

Voor kinderen
Alles is anders

Zit je op de basisschool en zijn je ouders gescheiden? Misschien begrijp je niet waarom. Of denk je dat het jouw schuld is. Erover praten, tekenen en schrijven helpt.

Voor kinderen
Brussengroep

Ontmoet kinderen die ook een broer of zus met een beperking of (chronische) ziekte hebben. Vertel je verhaal en doe samen leuke dingen.

Voor kinderen
En nu IK

Spelenderwijs met elkaar bezig zijn met alles wat te maken heeft met geweld of ruzie in huis. In deze groep gaat het elke keer over iets anders.

Voor ouders
Peuter in zicht

Peuters zijn ondernemend en lief. Maar wat doe je als je kind een driftbui heeft? Niet luistert of andere kinderen slaat? Doe mee met deze praktische opvoedtraining.

Voor ouders
Een nieuwe balans na (echt)scheiding

In 5 sessies leer je omgaan met alles wat er anders is na een scheiding. Zo werk je met zelfvertrouwen aan een goede balans tussen werk, gezin en ontspanning.

Heb je een vraag? Bel ons op 0341 – 799 909 of neem online contact op