3_vriendinnen_koffie 3_vriendinnen_koffie

Cursussen

tot het voorjaar van 2023 is er een aanmeldstop voor het groepswerk !

We geven regelmatig cursussen over alles wat met opvoeden en opgroeien te maken heeft. Bijvoorbeeld over hoe je met emoties van je pittige peuter of puber omgaat. En voor kinderen en jongeren die lekkerder in hun vel willen zitten. Meedoen is meestal gratis.

Voor ouders
Baby in zicht

Een baby! En dan?! De eerste levensjaren van een kind zijn heel belangrijk voor de band (hechting) tussen jou en je kind.

Voor kinderen
Alles is anders

Zit je op de basisschool en zijn je ouders gescheiden? Misschien begrijp je niet waarom. Of denk je dat het jouw schuld is. Erover praten, tekenen en schrijven helpt.

Voor kinderen
Brussen spel- en praatgroep

Ontmoet kinderen die ook een broer of zus met een beperking of (chronische) ziekte hebben. Vertel je verhaal en doe samen leuke dingen.

Voor kinderen
En nu IK

Spelenderwijs met elkaar bezig zijn met alles wat te maken heeft met geweld of ruzie in huis. In deze groep gaat het elke keer over iets anders.

Voor ouders
Peuter in zicht

Peuters zijn ondernemend en lief. Maar wat doe je als je kind een driftbui heeft? Niet luistert of andere kinderen slaat? Doe mee met deze praktische opvoedtraining.

Voor ouders
Een nieuwe balans na (echt)scheiding

In 5 sessies leer je omgaan met alles wat er anders is na een scheiding. Zo werk je met zelfvertrouwen aan een goede balans tussen werk, gezin en ontspanning.

Voor ouders
Positief opvoeden

Opvoeden is leuk maar soms ook lastig. Wat doe je als je kind slecht luistert? Driftig of juist verdrietig is? Deze opvoedcursus geeft je dé tips.

Voor ouders
Online cursus positief opvoeden

Opvoedproblemen op tijd oplossen? Dat leer je in deze cursus die je gewoon thuis, op je pc of tablet kan doen.

Heb je een vraag? Bel ons op 0341 – 799 909 of neem online contact op