peuter_bij_speelgoedkist peuter_bij_speelgoedkist

Wat we doen

We zijn er voor je als je vragen hebt over het opvoeden en de ontwikkeling van je kind. Vanaf je kinderwens totdat je kind volwassen is.

In de buurt

Gezond en veilig opgroeien is belangrijk voor ieder kind. Het CJG steunt daarbij. Bijvoorbeeld door te kijken of kinderen goed groeien en ze te vaccineren. En door jou tips te geven over opvoeden als je dat wilt. Je loopt gemakkelijk even binnen bij het CJG in Ermelo om grote en kleine vragen te bespreken. Daar hoef je trouwens niet voor te betalen.

Wij helpen je op weg

Op deze website vind je veel informatie. Over zwangerschap, eerste tandjes en gezond eten bijvoorbeeld. En over zakgeld, jeugdpuistjes, faalangst en pesten. Maar ook over hoe het in je gezin verder moet na een scheiding. Ook geven we cursussen, speciaal voor jou en je kind.

Opvoeden en opgroeien doen we samen

Vaak kun je met handige tips al heel goed zelf aan de slag. Lukt dat niet? Of niet alleen? Dan helpen we je een plan te maken dat draait om jouw gezin. Waar iedereen die je verder kan helpen aan bijdraagt. Denk aan familie en buren, de kerk, school of vrijwilligers. Of we zoeken samen naar andere hulp. Zodat je zelf weer verder kunt.

Heb je een vraag?

Bel 0341 - 799909. Of loop even bij ons binnen. Bij contact zie je wanneer we er zijn. Een mail sturen kan altijd. Dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op.


Heb je een vraag? Bel ons op 0341 – 799 909 of neem online contact op