VRIENDEN voor het leven (maart 2024)

De training 'VRIENDEN voor het leven' is een programma waarin kinderen (die snel angstig zijn, piekeren of uitdagingen uit de weg gaan) en hun ouders, vaardigheden aanleert om met uitdagingen uit het dagelijks leven om te gaan. Deze vaardigheden vergroten de emotionele veerkracht, het omgaan met stress, het zelfvertrouwen en helpen een positieve mindset te ontwikkelen.

Wat doen we?
Tijdens deze training leer je op een leuke manier over jouw gedachten en gevoelens. Bijvoorbeeld wat je allemaal in je lijf kunt voelen, hoe je omgaat met lastige gedachtes of hoe je kunt ontspannen. De training helpt jou onder andere om angsten de baas te worden, uitdagingen niet uit de weg te gaan en minder te piekeren.
Ouders wordt gevraagd om samen met hun kinderen aan de slag te gaan met de thuisopdrachten. Daarnaast zijn vinden er een tweetal ouderavonden plaats.

Voor wie?
Voor wie? Voor kinderen (en hun ouders) tussen de 8 en 11 jaar uit gemeente Ermelo.

Waar en wanneer?
Elke woensdag bij het CJG Ermelo (Dokter Van Dalelaan 12) vanaf 20 maart t/m 5 juni van 14.00-15:00 uur, behalve in de meivakantie. De ouderbijeenkomsten zijn op 20 maart om 14:00 en 10 april van 19.00-20.30 uur.

Aanmelden of wil je meer weten?
Neem dan contact op met CJG Elburg via info@cjgermelo.nl