Enquête ouders van kinderen met een beperking of ontwikkelingsprobleem

Enquête ouders van kinderen met een beperking of ontwikkelingsprobleem (zie onderstaande link)

De Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) wil een beter beeld krijgen van de ervaringen van kinderen met een beperking en/of ontwikkelingsprobleem over zwemlessen, zwemmen en zwemveiligheid. Lesgevers en zwembaden hebben het vaak over deze kinderen, maar we vinden het belangrijk om ook de mening van ouders en kinderen zelf te horen. Wil je jouw ervaringen met ons delen door de vragenlijst in te vullen?

Enquête ouders kinderen met een beperking: help te verspreiden

Help je door onderstaande link naar een online enquête te verspreiden onder ouders van kinderen met een motorische beperking of gedragsproblemen (zoals autisme en ADHD)?

Ook als kinderen al lang niet meer op zwemles zitten zijn we benieuwd naar de ervaringen van ouders. Deel de link via je website, via een gerichte mailing en/of via je social media. Je kunt ook onze berichten delen. We hebben het namelijk vaak over deze kinderen en ouders, maar weten niet goed wat ze zelf vinden. Door daar achter te komen kunnen we beter bepalen hoe we zwemlessen verder kunnen verbeteren en kunnen we onderbouwen waarom deze doelgroep (extra) aandacht verdient.

Link naar de vragenlijst