Wijkvereniging Ermelo-West en Jeugd

In februari is Interactie een samenwerking aangegaan met Wijkvereniging Ermelo-West om de jeugd wat extra aandacht te geven in deze bijzondere tijd. Samen organiseerden we een inloopmiddag voor jongeren van 7 t/m 12 jaar waar ze lekker konden sporten, spelen, bewegen en plezier maken.

De middagen zijn enthousiast ontvangen door de jeugd, nieuwe kinderen deden mee en sommige kwamen zelfs elke week terug. Het is ons doel om dit vaker te organiseren, omdat bewegen in deze tijd noodzakelijk is. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Wat houdt het precies in?
Op woensdagmiddag van 14:00 - 15:00 uur sta je op één van de speeltuinen in Ermelo. Je zet het veldje klaar met materialen (Interactie helpt mee in het bedenken van activiteiten en het uitlenen van materialen). Je maakt kinderen enthousiast om mee te doen en begeleidt de spellen. Naderhand ruim je de spullen weer op.

Vind jij het leuk om één keer in de maand (bij veel aanmeldingen minder) op woensdagmiddag een uurtje aanspreekpunt te zijn van een sport- en spelmiddag. Laat het ons dat weten via buurtsportcoaches@interactie-ermelo.nl.

ermelo west en jeugd.jpg